drStevens.nl

innovatieve cosmetische plastische chirurgie

drStevens.nl
Maak afspraak

Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek naar huidkwaliteit verbetering ?

Wat is waar?Meer is beter’ of ‘genoeg is genoeg’ ?

Hierbij nodigen wij mensen uit om mee te doen aan het wetenschappelijk onderzoek naar verbetering van huidkwaliteit door lichaamseigen cellen die de opperhuid van het gezicht mogelijk herstellen.

Lees op deze pagina de uitgebreide uitleg voor u besluit zich aan te melden.

Of vul meteen het aanmeldformulier in en wij nemen per ommegaande contact met u op om u uit te nodigen voor een gesprek voor nadere toelichting.

Welkom op drStevens.nl

U vindt hier uitgebreide informatie over de nieuwste mogelijkheden die de moderne plastische, esthetische en cosmetische chirurgie u kan bieden. Verantwoordelijk voor de inhoud is dr. Jeroen Stevens, plastisch chirurg, gespecialiseerd in aangezichtborstenbuik en Bio chirurgie.

Tijd en aandacht voor uw persoonlijke wens? Kom langs en maak een afspraak.

Facelift anno 2016

De facelift anno 2016 - er is veel veranderd de laatste jaren - 'biologische chirurgie' is niet meer weg te denken uit de ideale aanpak van het ouder wordende gezicht.

Deze video brengt je in een paar minuten volledig op de hoogte.
Wetenschappelijk onderbouwd zijn door dr Jeroen Stevens en zijn team de nieuwste inzichten en technieken ook getoetst, om op een veilige manier aan uw wens en verwachting te kunnen voldoen.

Nieuws in het kort

  1. oorzaak gebaseerde aanpak: het 1.2.3.Dimensionaal concept

  2. biologische chirurgie (biochirurgie) is lipofilling, groeifactoren uit je eigen bloedPlaatjes Rijk Plasma (PRP), TCA-peeling 

  3. en het nieuwste: de reparatiecellen uit onderhuids weefsel (STROMA) als je niet het volume van de vetcellen wenst maar wel de reparatiepotentie van je eigen reparatiesyteem

  4. PRP + Stroma = PRS = Plaatjes Rijk Stroma, de ideale combinatie ? Volg de ontwikkelingen zelf !

Het team van dr Jeroen Stevens heeft hier baanbrekende internationale ontwikkelingen gerealiseerd die over de hele wereld op allerlei congressen worden gepresenteerd.

Bekijk deze videos en heb je vragen kom dan gerust een keer langs op de mijn spreekuur.

15+

jaar ervaring

9500+

tevreden klanten

3500+

ingrepen gezicht

2000+

ingrepen borst